dinsdag 16 februari 2010

Linktip: Gebak.nl, hmm… lekker bezorgd door heel Nederland

Rondstruinend op de website van Gebak.nl (www.gebak.nl) loopt het water in de mond en zoekt je muis automatisch de bestelknop! Taarten en gebak, uitsluitend vers en ambachtelijk bereid door een kwaliteitsbakker, en de mogelijkheden zijn oneindig. Zo kan Gebak.nl o.a. diverse kindertaarten leveren: van een Sneeuwwitje-taart tot een autotaart. Maak je wensen (bijvoorbeeld via een e-mailberichtje) kenbaar en de bakker gaat aan de slag. En wat verder te denken van slagroomtaarten, stroopwafeltaarten, moorkoppen, truffelgebak en fototaarten om er maar een paar te noemen. En zoek je suikervrij gebak en taart dan ben je bij Gebak.nl ook aan het goede adres. Is het assortiment te overweldigend of wil je iemand zijn eigen keuze laten maken dan is de cadeaubon (EURO 10, EURO 25, EURO 50) een goede optie.







Daarbij komt dat een taart bestellen via Gebak.nl niet alleen makkelijk en snel gaat, je steunt gelijk een goed doel, want Gebak.nl geeft bij iedere bestelling 1 EURO aan KiKa (Kinderen Kankervrij).
Aanbieding van de maand: Valentijnstaart, een overheerlijke marsepeintaart gevuld met een zalige aarbeienvulling. Nu de hele maand februari gratis thuisbezorgd voor het sympathieke bedrag van EURO 17,95.
Laat je smultocht beginnen op www.gebak.nl.
Gebak.nl.. thuisbezorgd, door heel Nederland!

1 opmerking: