vrijdag 27 maart 2009

JONGE, MAASTRICHTSE ONDERNEMERS BETREKKEN GEZAMENLIJKE KANTOORRUIMTE

fotobijschrijft: Niels Klinkhamer (links), Fabienne Meijers (midden), Marco Soeters (rechts)
Per 1 maart 2009 houden de ondernemers Fabienne Meijers (Ça va bien), Niels Klinkhamer (Klinkhamer Conference Management) en Marco Soeters (Laboratoire insanité) kantoor op Wilhelminasingel 72-74. De jonge zelfstandigen zetten met de betrekking van deze representatieve kantoorruimte de verdere ontwikkeling van hun activiteiten door. Alle drie in 2008 gestart met hun eenmanszaak zetten ze nu een weloverwogen stap in het uitgestippelde traject van groei. Synergetische voordelen zitten in het feit dat de activiteiten van de ondernemers een additionele service op elkaars diensten zijn. In het pand aan de Wilhelminasingel 72-74 huizen verder La Bergère Group, R2M en Cubi Furniture.

HUUR KANTOORRUIMTE HOGE KOSTENPOST
Nederland kent een grote leegstand qua kantoorruimte, desondanks blijft het huren van zo’n ruimte voor starters een (te) hoge kostenpost. Nederland telt inmiddels ruim één miljoen kleine zelfstandigen, ook wel ZZP’ers (Zelfstandige Zonder Personeel) genaamd en het gros hiervan werkt aan huis of van thuis uit. Zolder, garage, slaap- en logeerkamer doen maar al te vaak dienst als werkruimte. Zodoende worden overheadkosten laag gehouden. Het gemis van een representatieve ontvangstruimte voor klanten en het ontbreken van een inspirerende werksfeer wordt echter vaak als negatief ervaren. Door, zoals Fabienne Meijers, Niels Klinkhamer en Marco Soeters hebben gedaan, krachten te bundelen kan men op meerdere vlakken profiteren. De financiële daadkracht is groter en men profiteert van elkaars kennis en zakelijke contacten. La Bergère Group, eigenaar van het pand aan de Wilhelminasingel 72-74, investeert in deze jonge, veelbelovende ondernemers en biedt hun de kans kantoor te houden in het statistische herenhuis op een A1-locatie.

ÇA VA BIEN, L’ART DE LA COMMUNICATION
Stijl is een moeilijk te vatten begrip, toch weten we allemaal wat ermee bedoeld wordt. Ça va bien zorgt ervoor dat de unieke stijl van een bedrijf, de huisstijl, wordt uitgedrukt in de vormgeving van alle communicatie-uitingen die dit bedrijf realiseert. Huisstijl is méér dan het ontwerp van logo en briefpapier: het is het consequent en consistent doorvoeren van een kenmerkende stijl in alle media-uitingen, zowel analoog als digitaal. En daardoor het creëren van een derde dimensie door in te spelen op emoties. Als bedrijf heb je vaak maar één kans voor de eerste indruk te maken. Ça va bien helpt bedrijven bij die kans door uitsluitend met de meest professionele mediadisciplines te werken. Webadres:
www.cavabien.nl.

KLINKHAMER CONFERENCE MANAGEMENT
Klinkhamer Conference Management (KCM) draagt op professionele wijze zorgvoor vernieuwende en verfrissende bijeenkomsten. Zowel regionaal, nationaalals internationaal. Altijd toegespitst en gericht op de doelgroep. De aanpak van KCM is vernieuwend en grensverleggend. Maar tegelijkertijd ook gedegen, transparant en betrouwbaar. Ons motto is: "Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg." KCM organiseert meetings, congressen of symposia van A t/m Z en levertdiensten op het gebied van hoogwaardige interim, advies- en consultancywerkzaamheden. Als u kiest voor KCM, kiest u voor een bijeenkomst die op strategisch,tactisch en operationeel niveau klinkt als een klok. Webadres:
www.klinkhamer-cm.com.

LABORATIORE INSANITÉ, COPYWRITE AND MORE
Laboratoire insanité staat voor professionele en creatieve tekstproducties, zoals webteksten, brochures, persberichten en interviews. Helder, foutloos, naadloos afgestemd op de doelgroep en waar mogelijk net even anders, onconventioneel en onorthodox. Van moeilijke brij leesbare kost maken als uitgangspunt. Heldere tekst, goed geformuleerd, met een prettige toon en ontdaan van taalfouten. Laboratoire insanité is echter meer dan een tekstbureau alleen. Zo kunnen organisaties hun gehele communicatiebeleid en/of publiciteitscampagne uitbesteden. Laboratoire insanité werkt nauw samen met toonaangevende grafische, multimedia en communicatiebureaus, website ontwerpers, beëdigde vertaalbureaus en professionele fotografiediensten en kan zodoende een totaalconcept aanbieden. Samenwerken met Laboratoire insanité betekent profiteren van snelle oplevering opdrachten, flexibiliteit en persoonlijk contact. Webadres:
www.laboratoire-insanite.nl.

Geen opmerkingen: