donderdag 30 juli 2009

TEKSTBUREAU LABORATOIRE INSANITÉ BROUWT AL ÉÉN JAAR TE GEKKE (TEKST)CONCEPTEN

Juli 2009 is de maand waarin tekstbureau Laboratoire insanité haar eenjarig bestaan viert. Een nieuwe huisstijl en styling website onderstrepen de professionaliseringsslag die het tekstbureau heeft gemaakt. Tekstbureau Laboratoire insanité is trots te vermelden dat het één jaar na haar start een omvangrijk klantenbestand heeft opgebouwd. Tot haar klanten mag het o.a. Vivre, Townhouse Hotel, Maastricht University en verschillende gerenommeerde reclamebureaus rekenen. Tekstbureau Laboratoire insanité staat voor professionele en creatieve tekstproducties, zoals webteksten, brochures, persberichten en interviews. Helder, foutloos, naadloos afgestemd op de doelgroep en waar mogelijk net even anders, onconventioneel en onorthodox. Samenwerken met tekstbureau Laboratoire insanité betekent profiteren van snelle oplevering opdrachten, flexibiliteit en persoonlijk contact. Tekstbureau Laboratoire insanité al 525.600 minuten úw tekstschrijver.

EXTENSIEF DIENSTENPAKKET
Laboratoire insanité is meer dan een tekstbureau alleen. Door samenwerkingsverbanden te sluiten met andere freelancers kan Laboratoire insanité inmiddels een extensief dienstenpakket aanbieden. Zo werkt het tekstbureau inmiddels samen met o.a. een grafische vormgever, websiteontwerper, fotograaf, videograaf en vertaalbureau. Bood tekstbureau Laboratoire insanité haar klanten al geruime tijd de kans de door haar geproduceerde teksten te completeren met grafische middelen, fotografie en eventuele vertalingen, een totaalpakket aan diensten is met het in de arm nemen van een cartoonist nu realiteit geworden. Als aansluiting op de wens van vele klanten om vooral originele en vernieuwende methoden van communiceren mogelijk te maken heeft tekstbureau Laboratoire insanité een samenwerkingsverband met cartooniste Jacqueline Klingenstijn gesloten (zie cartoon).

VAN STUDEERKAMER NAAR KANTOORPAND WIJCK
Per 1 maart 2009 houdt tekstbureau Laboratoire insanité kantoor op Wilhelminasingel 72-74. Samen met de ondernemers Fabienne Meijers (Ça va bien) en Niels Klinkhamer (Klinkhamer Conference Management) zet het tekstbureau met de betrekking van deze representatieve kantoorruimte de verdere ontwikkeling van haar activiteiten door. Synergetische voordelen zitten in het feit dat de activiteiten van de ondernemers een additionele service op elkaars diensten zijn. In het pand aan de Wilhelminasingel 72-74 huizen verder La Bergère Group, R2M en Cubi Furniture.

Internetadres:
www.laboratoire-insanite.nl.

Geen opmerkingen: