dinsdag 2 december 2008

Linktip: Dassenonline.nl, de nr. 1 van Nederland

Rode stropdassen, oranje stropdassen, blauwe stropdassen, gele stropdassen, groene stropdassen, roze stropdassen, bruine stropdassen, paarse stropdassen, grijze stropdassen, witte stropdassen, zwarte stropdassen… Klaar? Nee! Pochets, 7 Fold- stropdassen, riemen, t-shirts, manchetknopen, stropdassenhanger en tie saver. Klaar? Ja! Nou, bijna dan, want op zustersite Sokkenonline.nl gaat het feest gewoon verder. Dassenonline.nl is de nummer uno van Nederland, en terecht! Je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende dassen, allemaal 100% zijde en al vanaf € 14,95. De duurste kost nog geen € 25,- en als je online bestelt en betaalt, hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Bijkomend voordeel is dat de dassen in beschermende enveloppen worden verstuurd die door de brievenbus passen, zodoende loop je de TNT pakketpost nooit mis en heb je binnen 24 uur die kekke stropdas voor dat speciale sollicitatiegesprek in huis. Neem ook eens de moeite het assortiment manchetknopen te checken, ze hebben maar liefst 35 modellen, voor de horecamensen onder ons is er het ‘bottle opener’-setje, voor de makelaar de ‘trust me i’m an estate agent’-knopen en voor de pokerfreak de ‘cards’-knopen.

Mocht je op zoek zijn naar stropdassen met je eigen logo of tekst erop gedrukt of geweven, Dassenonline.nl levert desgewenst binnen vier weken custom made stropdassen vanaf € 9,95 per stuk. Wellicht een ideetje in deze doldwaze geefeenseenorigineelrelatiegeschenkkadoweken.

N.B. Dassenonline.nl is met vlag en wimpel voor het Laboratoire insanité kwaliteitexamen geslaagd. Ondergetekende is in het bezit van een effen zwarte stropdas. Een strop om mijn nek heeft nog nooit zo zijdezacht aangevoeld, ik ga het bijna prettig vinden ;-)

Stropdassen en aanverwanten: www.dassenonline.nl
Sokken en aanverwanten: www.sokkenonline.nl


P.S. Bij het ter perse gaan van dit artikel werd ik geattendeerd op de nieuwe website www.manchetknopenonline.nl. Nog meer knopen? Jazeker, zoveel zelfs dat je er niet over moet lezen, maar met eigen oogjes moet bekijken.

Geen opmerkingen: