woensdag 15 oktober 2008

HOE REAGEER IK OP EEN ARTIKEL?

Laboratoire insanité krijgt steeds vaker de vraag voorgelegd hoe te reageren op een artikel. Toegegeven, Blogger.com is wat dat betreft niet de meest gebruiksvriendelijke omgeving, maar toch is het makkelijker dan gedacht.

Onder ieder artikel staat ‘0 reacties’ (tenzij er natuurlijk al eerder een reactie is geplaatst). Klik hierop. Vervolgens kun je een reactie achterlaten in het invulscherm, vul je de woordverificatie in en kies je als laatste een identiteit.

Nu komt ie. JE HOEFT GÉÉN GOOGLE-ACCOUNT TE HEBBEN OM TE REAGEREN! Wanneer je kiest voor de optie ANONIEM hoef je alleen maar op REACTIE PUBLICEREN te klikken. Wanneer je kiest voor de optie NAAM/URL kun je je naam invullen (en eventueel het adres van je website). Wanneer je voor één van beide opties kiest, dan krijg ik eerst de kans de reactie te accepteren of te weigeren. Wanneer je een reactie plaatst vanuit je Google-account (bijv. je G-Mailaccount) dan wordt de reactie rechtstreeks, zonder mijn tussenkomst, geplaatst.

Wanneer je op het envelopje onder een artikel klikt, kun je het betreffende artikel naar maximaal 10 e-mailadressen sturen.

TIP DE BLOGMASTER

Het is daarnaast te allen tijde mogelijk een reactie te mailen naar
marco@laboratoire-insanite.nl. Dit e-mailadres staat in de kolom aan de rechterzijde.

LABORATOIRE INSANITÉ ARCHIVE

Dit onderdeel staat ook in de kolom aan de rechterkant (onder de ‘bloedpenfoto’) en is het archief. Op de centrale pagina staan altijd de laatste drie artikels, komt er eentje bij dan schuift de laatste automatisch door naar dit archief. Het archief is gerangschikt volgends de maanden van het jaar. Wanneer je op de maand van je keuze klikt verschijnen ALLE artikels geplaatst in die maand op de centrale pagina.

LABELS

Labels zijn zoekwoorden. Wanneer ik een artikel plaats, kan ik er een label aan hangen. Een verslag van een bezochte voetbalwedstrijd krijgt zo het label ‘wedstrijdverslag’ mee. Achter de labels staat tussen haakjes het aantal artikels die desbetreffend label hebben gekregen. Wanneer je zodoende op het label ‘interview (4)’ klikt verschijnen de vier interviews op de centrale pagina.

1 opmerking:

Anoniem zei

Aha! Zo simpel is het dus inderdaad!

Kicke blog!
Robin