donderdag 30 oktober 2008

Linktip: Tritoni.nl, affordable luxury watches

Dat Laboratoire insanité de laatste trends op de voet volgt, bewijst het met de introductie van dit nieuwe hippe horlogemerk. Het Zweedse Tritoni Watches lanceerde dit najaar de nieuwe ‘TRIWA Colore’ collectie. De horloges tonen een sterke gelijkenis met bekende luxe horlogemerken, maar dan wel met een vette knipoog: geen gouden klokjes afgewerkt met diamanten en een parelmoeren wijzerplaat. Nee, de unisex lichtgewicht horloges zijn gemaakt van plastic en roestvrij staal en zijn te verkrijgen in zowel conventionele kleuren als meer uitdagende tinten. Zo bevat de lijn onder andere gele, blauwe, paarse en roze horloges die van je arm afspatten. Voor de wat rustige outfit is er een stijlvolle lijn met transparante polsband en verschillend gekleurde wijzerplaten. De inspiratie voor de ontwerpen is opgedaan in Italië, waar horloges meer gezien worden als modeaccessoire dan als object om de tijd af te lezen. Deze plastic horloges moeten dan ook gezien worden als een speels accessoire die je kunt aanpassen aan je outfit. Doordat de modellen mild geprijsd zijn wordt het mogelijk een privé-collectie aan te leggen (er zijn 18 modellen beschikbaar). De horloges zijn in Zuid-Europa en de VS. al gigantisch populair. Menig Hollywoordster, waaronder Madonna en Sienna Miller, is er reeds mee gespot op de rode loper. Tritoni Watches is opgericht in Stockholm in 2006 met de doelstelling om stijvolle, trendy horloges te ontwerpen en betaalbaar aan te bieden. De horloges zijn online en bij een klein aantal geselecteerde winkels te koop.

Ondergetekende is inmiddels zelf in het bezit van een TRIWA (zie foto). Ik ben zeer te spreken over dit model, normaal irriteert een horloge me altijd, maar deze is perfect te dragen door de lichtheid ervan. Het model is uitgerust met datumaanwijzing en meteen een duikhorloge waarmee je tot een diepte van 50 meter kunt afzakken.

Go check it out:
www.tritoni.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie horloge en een goede prijs. Waarom inderdaad honderden euro's betalen voor een horloge dat je toch niet lang gebruikt.

Zijn ze ook ergens in Limburg te koop?

Groetjes,
Yvonne

Danny zei

Vet horloge man!!!!!!!!!