zondag 19 oktober 2008

Linktip: gadgethouse.nl, de leukste gadgetstore van Nederland

Wow! De website van deze Nederlandse webboer bevat misschien wel het meest uitgebreide assortiment gadgets mogelijk. Piekeren over originele cadeaus voor een jarige, Sinterklaas, Kerst en wat dies meer zij is nu overbodig. Gadgethouse biedt de radeloze cadeauzoeker uitkomst. Lekker vanachter je pc door de winkel struinen, je verwonderen over de ludieke gadgets en met één klik op de button de producten bestellen: dat is webwinkelen in optima forma. Op de site staan de producten helder gerangschikt, bij het uitkiezen van de gadgets kun je je laten leiden door je portemonnee (zie Kadozoeker linksboven) of je kiest voor zoeken op onderwerp (en nou niet meteen klikken op sexy gadgets, er is meer in de wereld…). Een kleine greep: de Senz XL paraplu die windproof is tot 100 km/h (zie foto), de Powerball (dé rage uit de VS en simpel gezegd een trainingsapparaat om je armen, polsen en grip te verstevigen), de Hand Sculpture Kit waarmee je een gipsen sculptuur van je hand maakt en een cadeaubon voor een uurtje Zapcat varen (huh? Check it out www.gadgethouse.nl/online_bestellen_3952/Kadobon:-Zapcat-varen-(1-uur).html).

Opvallend aan Gadgethouse.nl is de uitgebreide zorg die men besteedt aan het veilig winkelen. Hier geen vaag achterafpaginaatje met verkoopinformatie. Nee, Gadgethouse.nl bemant een volwaardige klantenservice, heeft een heuse afhaalbalie en is onderdeel van SB Commerce BV, vertrouwd online winkelen.

Vadertje Tijd gaat met de tijd mee en bestiert dankzij SB Commerce zijn eigen webwinkel:
www.bestelklokken.nl. Tientallen klokken tikken hier eigenwijs. Stationsklokken, wandklokken, tafelklokken, digitale, koekoeksklokken, projectieklokken en buitenklokken zetten de tijd naar je hand. Zoals het klokje hier tikt, klikt het nergens!

Genoeg geschreven! Over deze sites moet je niet lezen, die moet je beleven. Bezoek de webboer zelf eens, mijn zegen heb je!
Gadgethouse
www.gadgethouse.nl
SB Commerce
www.sbcommerce.nl
Bestelklokken
www.bestelklokken.nl

Geen opmerkingen: